De kleurrijke gerechten maken ook van de tafel een feest
Culinair genieten
Heerlijk ‘boer’gondisch eten op ieder moment van de dag. De chef werkt met verse producten uit de streek en dat proef je. Overzichtelijke arrangementen helpen je uit het rijke aanbod jouw keuze te maken.
‘Boer’gondisch
Gegrilde groenten, gerookte zalm, parmaham met pestomayonaise, kaasjes van de boer … vers, smaakvol eten siert de tafel. Op open vuren geuren en garen de gamba- en ossenhaasspiesjes. Een lekker drankje in de hand, leuk gezelschap, gelukkig is de avond nog lang.
Gevarieerd
Van vleesliefhebber tot vegetariër, iedereen komt aan zijn trekken. Van te voren is goed met je meegedacht over de invulling van het arrangement. Ieder gezelschap is weer anders. Wat wil jij? En wat is de ervaring van Dutch? Een fijne combi om tot een mooi menu te komen.
Met liefde bereid
Zodra het eten op tafel verschijnt, valt het direct op. Het zijn gerechten waaraan veel aandacht is besteed. Ook smullen van een bitterbal kan, maar daarnaast is er nog zoveel meer. Of het nu gaat om lunch, borrel of diner, de spijzen zijn geen bijzaak. Er wordt veel liefde in gestopt!
Lunch & borrel
Diner & drank
'Naast de zorg voor de dagelijkse gang van zaken heeft gastronomie mijn passie. Het is heerlijk om gasten te zien genieten van een mooi diner.'
Menukaart
Ben je benieuwd naar het eten en drinken op jouw volgende event?
Ontvang de mogelijkheden voor lunch of diner. We adviseren graag.
Judith Founder